دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رئیس‌ کمیسیون اروپا: اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را بررسی می‌کنیم

رئیس‌ کمیسیون اروپا با بیان ادعاهای اثبات‌نشده گفته که اتحادیه اروپا اعمال سومین دور تحریم‌ها علیه ایران را بررسی می‌کند. 
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  «اورزلا فون در لاین» گفته که اتحادیه اروپا در حال بررسی سومین بسته تحریمی علیه جمهوری اسلامی ایران است و ممکن است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی قرار دهد. او گفته است: «هیچ چیز خارج از میز نیست.»

او که در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد، داووس حضور داشت بار دیگر در اظهاراتی مداخله‌‌جویانه ایران را به زیر پاگذاشتن حقوق بشر متهم کرد. 

وی گفت: «ما به دنبال اعمال دور جدیدی از تحریم‌ها علیه ایران هستیم. من از قرار گرفتن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنم. چندین وزیر این درخواست را مطرح کرده‌اند و گمان می‌کنم که حق با آنها است.»

کشورهای غربی بعد از آشوب‌های چند ماه پیش در ایران تلاش‌ها برای افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ایران را مضاعف کرده‌اند. کارشناسان می‌گویند با کاسته شدن از آشوب‌ها کشورهای غربی زمینه رو برای افزایش فشار دیپلماتیک بر ایران مهیا کرده‌اند. در چند ماه اخیر از سوی محافل مختلف، تلاش‌های متعددی برای برهم زدن روابط خارجی ایران صورت گرفته است.

روزهای اول سال جاری میلادی بود که روزنامه تلگراف انگلیس خبر داد دولت این کشور قرار است سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد. چند ساعت بعد شبکه BBC این خبر را تایید کرد. در همین زمینه، برخی اعضای پارلمان آلمان نیز از قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا خبر دادند. وزیر خارجه آلمان نیز اعلام کرد رایزنی برای اعلام تروریستی بودن سپاه آغاز شده است اما موانعی وجود دارد و اسناد باید ارائه شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
0
0
یه مشت تروریست وحشی خونخوار که نه بوئی از انسانیت بردن و نه شرافت و وجدان و غیرت تو وجودشون هست و در سرتاسر دنیا جنگ و نا امنی بوجود آوردند و حامی و بوجود آورنده گروه های تروریستی هستند ادعای حمایت از حقوق بشر می‌کنند...کشورهای غربی که سر تا سر فساد و ولنگاری و هرزه گی در آن موج میزنه و نیمی از ساکنینش حرامزاده هستند ژست انسان بودن می‌گیرند...ولی جمهوری اسلامی ایران نباید هرگز در مقابل جنایتکار ها و دولت های تروریستی قدمی به عقب برگرده و محکم و با اراده پولادین در مقابل این وحشی های زبان نفهم بیستد پوزه آنها را به خاک بکشاند.
آخرین اخبار